středa 5. července 2017

Skříňky!

Když jsme se nastěhovali do bytu, bylo jasné, co půjde jako první. Tapety. A to ne tapety ze zdi, ale ze všech skříní, poliček, spíže a dokonce každého vnitřního šuplíku. Byl to mor a falešný mramor je fuj! (především pokud jsou skříňky v tak zapatlaném stavu, že imitace kamene připomíná spíš rozlité kafe)


Jsem moc ráda, že jsem dodnes nepřišla na to, k čemu byla ta "plachetka" pod poličkou bez dvířek. Vypadá to na nějaké podivné domácí kutilství.

Po prvním zásahu- strhání tapet, umývání, přetírání a sprejování, vypadaly skříňky takto:


A i když jsme celý čas věděli, že by bylo fajn plochy ještě něco ozdobit, nemohli jsme se dohodnout. Obtisky? Geometrické tvary? Origami? Jen nějaká textura? 




A dneska!!!!! jsme to konečně vymysleli :)







Máme les i v kuchyni a doufám, že se vám bude líbit aspoň trošku, protože já jsem konečně o něco spokojenější! ☻





7 komentářů:

  1. Mne sa páči, som nadšená, aj medené ďobky-úchytky sú lovely:-)
    Alena V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám velkou radost, že se líbí a ty měděné ručky jsou to jediné, co mi na těch poličkách vyhovovalo od začátku. :)) Ideální by byly panty v podobném odstínu, ale to asi až v příštím životě. :D
      Díky za komentář a přeji krásný zbytek dne!

      Vymazat
  2. Skříňky jsou parádní! Obdivuju Tě a všechny, co jsou schopni podívat se na byt a vědět, jak by chtěli, aby vypadal... tuhle schopnost já nemám (ani manžel, a taky to podle toho u nás vypadá :) Těším se na další střípky z vaší rekonstrukce!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za pochvalu, ale víc než cokoli jiného je to spíš tápání v temnotách a čekání s obavami, jak to vyjde. :D Někdy líp, někdy hůř a většina z těch zásahů stejně není vidět. Ale nakonec jsem ráda, že jsme se do toho pustili.
      Myslím, že nemusí být každý dům "vyzdobený" ( i když některé byty zdejších blogerek závidím jako blázen), hlavně že jste tam doma. A navíc ti nevěřím, určitě je to u vás moc hezké! :))

      Vymazat
    2. Fakt ne! Máme holobyt :D hrozně málo výzdoby a binec. Však se někdy stav, až budeš mít cestu do Brna...

      Vymazat
  3. Ono to nekdy tak hezky uzraje, ze? Jste sikulky:-). M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme! Snad bude inspirace přicházet trochu častěji... :)

      Vymazat