středa 19. července 2017

Jak to dopadlo...

...s LUSTRem
....a s Veldou

Kolo je hotové a připravené k jízdě! O něco víc než já sama, protože jestli na tomhle mega těžkém drobečkovi každý den vyšlapu kopec od pivovaru až domů, budu mít za týden stehna jako Schwarzenegger. Ale když na tom může drandit kdejaká babča po vesnici, tak bych to měla zvládnout aspoň na trojku, no ne?



Nakonec jsem ho zbavila jistých partií, které mi přišly zbytečné (takže dostanu v nejbližší době pokutu za řízení kola bez světel) a umývala a natírala a lakovala. Dlooooouho jsem váhala mezi žlutou a světle modrou barvou, až nad 5 odstíny žluté v obchodě nakonec zrak spočinul na téhle pistáciové zmrzlině. A bylo.





Na LUSTR mě letos nepozvali, a i když mě to přeci jen trochu mrzí, beru to i s odstupem jako velký úspěch. A i kdyby nic, alespoň mám pro příště už připravené portfolium!





Posílám vám duhu nad Plzní, jako důkaz, že po té sebehorší průtrži mračen může přijít něco krásného.
Ale to vy určitě všichni víte. :)

 Mějte se krásně, já si jdu přeleštit pedály, než poprvé vyrazím!



10 komentářů:

  1. Tý jo, zírám! Je krásný a já věřím, že za chvilku ten kopec vyšlápneš, ani nebudeš vědět jak. A na LUSTR budu držet palce zas ten příští rok!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím to s tím kopcem vypadá bídně, ale ono je to kolo hezké, i když ho tlačím... :D :D

      Vymazat
  2. Krásne, úžasné všetko!

    OdpovědětVymazat
  3. Ještě helmu k tomu, pěkně zelenou ^^

    OdpovědětVymazat
  4. Včera jsme tu duhu hledali, pršelo až průzračně skrz sluneční paprsky, ale duha nikde. Asi se nám schovala.. A dnes ji najdu u Tebe na stránkách. Kolo je parádní. Přeji ať z něj máš krásný rozhled! ❤️
    Z.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nám tady prší často a duha je pokaždé na stejném místě. Asi tam bydlí a jednou za čas pootevře okna, abychom ji viděli. :)) Rozhled mám parádní, kolo je totiž pěkně vysoké!

      Vymazat
  5. LUSTRu je mi lito, ale i tak je jasne, ze jsi sikula. A Velda je dokonalost sama, opravdu nadhera. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, třeba příště. :)) všechno "špatné" je k něčemu dobré, tak možná přes rok vytvořím něco, s čím teprve zazářím. :D Díky za komentář a měj se krásně.

      Vymazat
  6. LUSTR letos nedopadl, ale jedno malé vítězství Ti přece jenom přinesl.
    Možná cennější, než by byla účast na něm.
    Tak nezapomeň za rok...:-).
    Pěkný týden
    Henrieta

    OdpovědětVymazat
  7. Kolo je super, barva naprosto úžasná! A LUSTR výjde jindy, i tak mám radost, žes do toho nakonec šla :) Tak ať to šlape ;)

    OdpovědětVymazat