Já jsem papričkový laik. Ale řekla bych, že nejpálivější budou ty maličké tmavě červené. Což ale určitě nejsou a jsou to nějaké, do kterých bych to neřekla, co? :D
Kdo hádal tu "pomačkanou, krabatou" světle červenou, hádal správně. Trinidad Scorpion Moruga má pálivost až 2 009 231 SHU. Ani ji nemusíte (nemůžete) jíst, stačí olíznout špičku nože, kterým jste ji rozkrojili a pláčete půl hodiny. :D
Leni, ty maličké červené jsou pálivé úplně nejmíň, ale i se svými 30 000 SHU, jsou pro mě nepoživatelné. =D Díky za komentáře!
Sní je můj přítel, já mám pálivé ráda v tak malém množství, že se toho s touhle úrodou snad ani nedá dosáhnout. :D Některé jsme usušili a velké množství nasolili do sklenic. Ze zbytku se dělají různé omáčky, ale moc velké experimenty to zatím nejsou. :))
Já jsem papričkový laik. Ale řekla bych, že nejpálivější budou ty maličké tmavě červené. Což ale určitě nejsou a jsou to nějaké, do kterých bych to neřekla, co? :D
OdpovědětVymazatJá tipuji ty dvě tmavší oranžové, trochu pokroucené. Ty tak pálí, že dvě je až běda...:-).
OdpovědětVymazatHenrieta
Tipuji tu zkrabatělou
OdpovědětVymazatKdo hádal tu "pomačkanou, krabatou" světle červenou, hádal správně. Trinidad Scorpion Moruga má pálivost až 2 009 231 SHU. Ani ji nemusíte (nemůžete) jíst, stačí olíznout špičku nože, kterým jste ji rozkrojili a pláčete půl hodiny. :D
OdpovědětVymazatLeni, ty maličké červené jsou pálivé úplně nejmíň, ale i se svými 30 000 SHU, jsou pro mě nepoživatelné. =D
Díky za komentáře!
A to je vážně všechny sníte? :-)) Jsou parádní!
OdpovědětVymazatSní je můj přítel, já mám pálivé ráda v tak malém množství, že se toho s touhle úrodou snad ani nedá dosáhnout. :D
VymazatNěkteré jsme usušili a velké množství nasolili do sklenic. Ze zbytku se dělají různé omáčky, ale moc velké experimenty to zatím nejsou. :))